Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell celebra el 10 aniversari Serra de Tramuntana amb un concert del grup LA a Lluc en què ha presentat el seu nou treball discogràfic

El Consell celebra el 10 aniversari Serra de Tramuntana amb un concert del grup LA a Lluc en què ha presentat el seu nou treball discogràfic

(26/06/2021)

La presidenta Cladera, la consellera de Territori i centenars de persones han assistit a l'actuació

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la consellera de Territori, Maria Antònia Garcías i unes 600 persones han assistit al concert del grup LA que ha presentat el seu darrer treball discogràfic titulat Evergreen Oak, a l'acolliment de Lluc. L'espectable forma part dels actes centrals del desè aniversari de la distinció de la Serra de Tramuntana per part de la Unesco com a patrimoni de la Humanitat.

L'actuació es va desenvolupar amb normalitat i es varen respectar les mesures de seguretat COVID establertes per sanitat en l'actual situació epidemiològica. L'espai es va adequar per mantenir les distàncies de seguretat i el públic va ser informat de les recomanacions sanitàries abans del concert. També es va convidar la gent a fer ús de la mascareta, tot i que ja no és obligatòria i a arribar una hora abans per facilitar l'organització de l'esdeveniment, tenint en compte les mesures de seguretat.

El concert era gratuït, però per accedir-hi era necessari, descarregar-se les entrades disponibles al web www.serradetramuntana.net, en la plataforma digital ticketib. Les invitacions es varen exhaurir en menys de 24 hores.

Per facilitar la mobilitat i la participació, l'arribada i la tornada al concert el Consell ha posat a disposició busos gratuïts que sortiren d'Inca i de Palma. Les places es podien reservar en el mateix moment que s'adquiria l'entrada i a la mateixa plataforma.

Acte central: 29 de juny

L'acte central tindrà lloc el 29 de juny, just el dia que fa 10 anys de la distinció de la Serra de Tramuntana per part de la Unesco. A més dels parlaments per part dels representants de les diferents institucions, per tancar l'acte hi haurà un concert de música clàssica a càrrec de la secció de corda de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que en l'esplanada de la Cartoixa de Valldemossa interpretarà dues peces de dos compositors mallorquins. "Quatre estacions a Mallorca" del compositor contemporani Joan Valent qui va fer aquest tema gràcies a un encàrrec del Consell de Mallorca, i el tema "La Serra de Tramuntana" del compositor Antoni Mairata. Aquesta peça pretén ser un cant a la Serra de Tramuntana.

A l'acte, que es transmetrà per streaming, es podrà veure també l'espot del desè aniversari que també ha estat utilitzat com a imatge promocional turística a FITUR i a través de Fundació Mallorca Turisme i mallorca.es, i que està traduït en 4 idiomes: anglès, alemany, francès i castellà.

Vídeos

10 aniversari Serra de Tramuntana amb un concert del grup LA