Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell aprova un pressupost de 482,5 milions d’euros per a l’any 2020

El Consell aprova un pressupost de 482,5 milions d’euros per a l’any 2020

(23/12/2019)

S’ha aprovat per unanimitat incorporar 2,1 milions al pressupost inicial

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat avui dilluns en sessió extraordinària els pressupostos de la institució insular i els organismes autònoms per a l’any 2020, que ascendeixen a 482,2 milions d’euros, amb el suport de les formacions que integren el govern (Psib, Més i Unides Podem), l’abstenció del Pi i el rebuig del Partit Popular, Ciutadans i Vox.


Durant la sessió s’ha aprovat per unanimitat incorporar 2,1 milions d’euros al pressupost inicial, que era de 480M, provinent de la liquidació definitiva del Govern de les Illes Balears cap al Consell de Mallorca. Aquesta modificació a l’alça de la quantitat inicial permetrà augmentar el pressupost de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials i els 2,1M es destinaran a inversions en residències de persones majors i  infraestructures gestionades per l’IMAS.


L’equip de govern ha defensat el caràcter social d’aquests pressupostos, els primers de l’actual legislatura, ja que augmenten la despesa de l’IMAS en més d’un 7%, reforcen el municipalisme i desenvolupen polítiques d’igualtat, modernització i s’ajusten al context socioeconòmic actual.

Vídeos

Ple extraordinari i urgent del Consell de Mallorca