Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell anima a participar a la Pujada a Lluc des de la part forana

El Consell anima a participar a la Pujada a Lluc des de la part forana

(23/06/2022)

El conseller de Juan, l'associació d'Antics Blavets han presentat el cartell de l'edició d'enguany

L’edició de la Pujada a Lluc des de la part forana d’enguany, un esdeveniment organitzat per l'Associació d'Antics Blauets de Lluc té el suport del Consell, que hi fa una aportació de 37.500 euros.

Aquest dijous ell conseller de Presidència, Javier de Juan, acompanyat del batle de Sa Pobla i president de l'associació  dels Antics Blavets, Llorenç Gelabert, i de l'autor del cartell, Xisco Duarte, presenten el cartell de la Pujada a Lluc a peu de la Parta Forana.

De Juan ha felicitat l'artista i ha animat la gent a participar-hi. "Després de dos anys sense poder fer-ho, serà una gran oportunitat de poder gaudir d'aquesta multitudinària trobada al Santuari de Lluc. Una tradició molt nostra que uneix espiritualitat, esport, natura i cultura", ha dit.

La pujada a Lluc de la Part Forana se celebrarà el dissabte 10 de setembre i la matinada del diumenge 11, amb punts de sortida des de diferents indrets de Mallorca preveu reunir, des de 48 municipis de Mallorca, més de 8.000 peregrins de tota l'illa.