Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell amplia el repartiment de lots de producte de regal fins a finals d’any

El Consell amplia el repartiment de lots de producte de regal fins a finals d’any

(05/10/2021)

  •  Les persones que ja hagin consumit un bo bescanviable per una cistella valorada en 153 euros poden tornar a participar en la campanya «Amb el producte de Mallorca» a partir de demà dimecres 6 d'octubre
  • De moment s’han atorgat uns 600 lots, amb 22 productes cadascun, a la clientela de les cooperatives i el sector productiu de l’illa

La campanya «Amb el producte de Mallorca» llançada pel Consell amb les cooperatives, el sector productiu i el sector de l’economia social, per fomentar les compres del producte local, s’amplia fins al 31 de desembre. La iniciativa ha posat en circulació 4.778 bons bescanviables per un lot de 22 productes als establiments dels sectors participants, i en aquests moments ja se n’han sol·licitat un 70 %.

Gràcies a un canvi en les bases de la convocatòria, les persones interessades en aconseguir un dels lots de regal poden sol·licitar un bo a través de www.ajutsmallorca.com fins al 15 de desembre i fer una despesa mínima de 200 euros fins a finals d’any, amb tantes compres com vulguin en l’establiment triat. Igualment, aquelles persones que ja tenen el bo també poden allargar les compres tres mesos més. Per tant, la data límit que inicialment s'havia establert (25 d'octubre) passa a ser el 31 de desembre de 2021.

A més a més, aquelles persones que ja han fet ús del bo i volen tornar a participar i obtenir un altre lot també ho podran fer a partir de demà dimecres 6 d'octubre. D’aquesta manera, es premia la clientela més fidel i compromesa amb els productes de Mallorca i les cooperatives.

En aquests moments ja s’han lliurat uns 600 lots. L’objectiu és que la ciutadania conegui els establiments del sector productiu, les cooperatives, les botigues amb compromís social i, sobretot, la gamma àmplia de productes mallorquins.
 
Lots de 22 productes de Mallorca

El lot conté 22 productes elaborats a l’illa i està valorat en 153 euros. Inclou tres botelles de vi; una d’oli i olives; una bossa d’ametlles; productes frescos, com formatge, sobrassada, neules artesanes o un gató; però també un siurell, una bossa de tela de llengües o una peça de sabó, entre molts altres.
Els productes formen part de les diferents denominacions d’origen presents a Mallorca (tant d’oli com de vi), de la indicació geogràfica protegida (IGP) Sobrassada de Mallorca, IGP de l’Ametlla, IGP Vi de la Terra, l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, productors ecològics (APAEMA) i de professionals de l’artesania amb carta acreditada.

Tenen dret a aquest lot totes aquelles persones que sol·liciten un bo a www.ajutsmallorca.com  i fan una despesa mínima de 200 euros, amb tantes compres com volen, en un dels establiments adherits. Els espais disponibles en aquests moments són majoritàriament cooperatives i algunes botigues de la Fundació Deixalles.