Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El nou sistema de reserves de la ITV registra 4.000 cites en 24 hores

El nou sistema de reserves de la ITV registra 4.000 cites en 24 hores

(01/08/2019)

En total s’han alliberat 15.293 cites d’ençà la posada en marxa, ahir, del nou programari

El Consell de Mallorca ha alliberat 15.293 cites de la llista d’espera per poder passar la inspecció tècnica de vehicles (ITV). D’aquestes reserves, 2.573 són per fer la inspecció aquest mes d’agost. Això ha estat possible gràcies a un programari que detecta les reserves massives per part d’una sola persona i que permet reduir el temps d’espera a un mes.

Des d’ahir dimecres 31 de juliol, les persones usuàries podien accedir a aquestes cites alliberades per demanar-ne una de nova o per canviar la que tenien reservada. En només un dia s’han sol·licitat 3.953 cites, entre noves reserves i modificacions d’anteriors. 

Per estacions, les noves cites registrades en les darreres 24 hores s’han repartit en 1.441 a l’estació de Palma I, al polígon de Son Castelló; 1.127 a l’estació Palma II, al polígon de Son Oms; 708 a l’estació d’Inca i 677 a l’estació de Manacor.

El Consell de Mallorca ha posat en marxa una sèrie de mesures per tornar a la normalitat el temps d’espera de la ITV. En primer lloc, s’ha creat un registre obligatori del personal autoritzat en nom dels centres autoritzats. D’aquesta manera, s’aconsegueix evitar que tant els tallers com els centres autoritzats canviïn les cites. Per altra banda, s’ha limitat el registre de cites virtuals per als centres autoritzats al 10 % del volum total de les cites dels quatre centres de la ITV.