Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell aconsegueix 8,8 milions d’euros per Smart Island Mallorca

El Consell aconsegueix 8,8 milions d’euros per Smart Island Mallorca

(01/07/2016)

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha comunicat al Consell de Mallorca que se’ns ha concedit la totalitat de la subvenció del projecte Smart Island Mallorca valorat en 8,8 milions d’euros.

El Consell de Mallorca ha aconseguit que l’entitat Red.es ens atorgui 8,8 milions d’euros per al projecte Smart Island Mallorca. Aquest projecte serà una gran aposta del Departament de Modernització i Funció Pública per fer una gran passa amb la modernització de Mallorca.

La institució insular va presentar un projecte molt ambiciós al Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme per a desenvolupar el programa d’illes intel·ligents en el marc de l’Agenda Digital per a Espanya de l’entitat pública empresarial Red.es.

Des del Departament de Modernització i Funció Pública, s’ha rebut amb molta satisfacció aquesta notícia. A més, som l’única illa de les Balears que es podrà beneficiar d’aquesta ajuda que ascendeix a 8.876.245€.

El proper dilluns, 4 de juliol, la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, explicarà en roda de premsa els principals projectes que es finançaran amb els 8,8 milions de Red.es durant els propers anys.