Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El ciclisme en pista, a punt per al XVII Trofeu Vila de Sineu - Consell de Mallorca 2016

El ciclisme en pista, a punt per al XVII Trofeu Vila de Sineu - Consell de Mallorca 2016

(22/06/2016)

Aquest divendres, 24 de juny, donarà inici la primera de les quatre vetlades de ciclisme en pista que formen part d'aquest trofeu, patrocinat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell i organitzat per l'Agrupació Ciclista de Sineu. Hi haurà curses per a totes les categories del ciclisme mallorquí cada divendres a partir de les 19:30 hores.

A "sa Voltadora" de Sineu tot està a punt perquè comenci a rodar una nova edició del Trofeu Vila de Sineu - Consell de Mallorca. Aquest dimarts, el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha assistit a la presentació de les quatre curses que formen part d'aquest XVII Vila de Sineu - Consell de Mallorca de ciclisme en pista a sa Voltadora de Sineu. I ho ha fet acompanyat dels regidors de Sineu, Magdalena Genovard i Carles Ramis, del president de l'Agrupació Ciclista Sineu, Joan Riutort, la gerent de la Federació de Ciclisme, Isabel Donet i de Tomeu Arbona, com a membre de l'organització.

 

Un acte concorregut, que ha comptat amb la presència de nombrosos ciclistes que participaran en aquestes quatre vetlades de ciclisma en pista que els darrers anys està arribant a unes xifres de participació situades entre els 180 i els 200 ciclistes. Hi haurà curses per a totes les categories del ciclisme mallorquí, masculí i femení, -promeses, principiant, aleví, infantil, cadet, junior, sub-23, èlit, M-30, M-40, M-50 i M-60- cada divendres -24 de juny, 1 de juliol, 8 de juliol i 15 de juliol- a partir de les 19:30 hores. Un trofeu que compta amb el patrocini del Consell de Mallorca i amb l'organització de l'Agrupació Ciclista Sineu.