Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Certamen d'Arts Musicals finalitza amb la participació de 1450 persones

El Certamen d'Arts Musicals finalitza amb la participació de 1450 persones

(13/05/2017)

Més de 800 persones s'han trobat avui al pati del Centre Cultural La Misericòrdia per participar en la segona jornada de la Trobada de Corals 2017. Es tracta de la secció musical del Certamen d'Arts Gent Gran 2017 que organitza el departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca.

L'amo de son carabassa, El parado de Valldemossa i El caminito del indio són algunes de les cançons que s'hi han interpretat per les 13 corals que avui participaven en la segona jornada de la Trobada de Corals 2017. Cada grup ha cantat dos temes escollits per l'ocasió dirigits pels seus directors i directores. L'anterior jornada va tenir lloc a Inca i entre els dos dies sumen 1.450 participants.
 
Després se'ls ha facilitat un fulletó on hauran de votar la coral que millor hagi interpretat per tal d'escollir els guanyadors del premi del públic que rebran el premi a la festa de cloenda del Certamen d'Arts Gent Gran 2017 que tindrà lloc a l'u d'octubre amb motiu del dia Internacional de la Gent Gran.

També s'ha convidat un jurat format per Joan Círia, pianista; Maria Caballero, soprano; i Antoni Lliteres, tenor, que han valorat les corals per tal d'escollir els premiats en quatre categories: Afinació i empast, riquesa expressiva i tímbrica, interpretació, posada en escena.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; la presidenta de la Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca, Josefina Colom; el director insular de Participació Ciutadana, Jaume Alzamora; la consellera de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver; la directora insular d'Atenció a la Dependència, Regina Moll; la consellera electa, Catalina Serra i el conseller electe, Joan Rotger.


El president Ensenyat ha animat a tots i totes les participants a continuar amb la seva passió i s'ha compromès amb la continuïtat de la Trobada de Corals de Gent Gran.

El departament de Participació Ciutadana i Presidència organitza aquest certamen que engloba teatre, música i arts plàstiques, amb la voluntat de fomentar l'envelliment actiu i oferir a la gent gran opcions d'oci alternatives i fomentar la socialització, la psicomotricitat i la memòria entre altres.