Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Centre Soci-Cultural d'Inca inaugura el nou curs 2016-2017

El Centre Soci-Cultural d'Inca inaugura el nou curs 2016-2017

(04/10/2016)

El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado assisteix a la inauguració del Curs d'activitats 16-17 del Centre Soci-Cultural d'Inca. També hi van assistir el batle d'Inca Virgili Moreno i la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Mari Carmen Oses.

L'acte al qual han assistit els i les membres de l'associació Amics del Centre Soci-Cultural d'Inca s'ha iniciat amb el parlament del vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado durant el qual ha anunciat l'augment d'un 15% en la quantia de les subvencions per a activitats per al 2017. Això ajudarà a augmentar el nombre d'activitats, com també la seva millora qualitativa.

També per l'any que ve, està prevista la posada en marxa de la Targeta Gran que oferirà descomptes per a comerços i activitats als seus portadors.

«Però el que ens fa més ganes anunciar-vos, és una línia molt més activa per oferir-vos activitats des del Consell de Mallorca, com els certàmens de corals, el pròxim d'arts escèniques que se celebrarà aquest mes i el futur certamen d'arts plàstiques.»
«D'aquesta manera, el Consell no només vol ser-hi per a repartir doblers per a pagar locals o fer possibles activitats, sinó 
que ens hi volem implicar i oferir activitats per a tota la gent major de Mallorca» ha finalitzat Jurado. Posteriorment ha animat a tothom a inscriure's i com no, fer arribar suggerències sobre aquestes o altres propostes.

A més d'aquestes noves propostes, el Centre Soci-Cultural d'Inca ofereix per aquest mes d'octubre un gran nombre d'activitats, entre elles la més nova: aprendre el maneig del telèfon mòbil.

També s'oferiran tallers de dibuix i pintura, anglès, gimnàstica, ioga, ball en línia i taller de cordar cadires i altres treballs manuals de corda.

Per als més moguts també s'ofereixen excursions a peu d'Inca a Lloseta, a Biniamar, i a Pa Taleca: Ull de Déu, Escorca. I per a finalitzar el mes, una visita a les Coves del Drach
.

El preu de matrícula és de 16 euros per als socis i es poden consultar horaris al mateix centre o pel correu amicsdelcentre@gmail.com