Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cultura inaugura l’exposició "Dec una cançó" a Sa Nostra

Cultura inaugura l’exposició "Dec una cançó" a Sa Nostra

(26/03/2021)

La mostra es podrà visitar fins al 5 de juny

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha visitat avui l’exposició «Dec una cançó», de Pep Coll, que la Direcció Insular de Cultura ha organitzat a Sa Nostra. Comissariada per Toni Torres, aquesta mostra formada per 41 obres d’acrílic és el retorn de l’artista, batejat com «el pintor del lirisme poètic».
 
Durant la primera jornada d’obertura al públic, Busquets ha animat la ciutadania «a visitar l’exposició per gaudir de la cultura segura i deixar-se dur pel món interior de Coll, ple de colors i d’elements per reflexionar».
 
De fet, Coll ha dit que és «una explosió de colors entorn a la temàtica de l'amor impossible» amb un estil que ha qualificat com «abstracció lírica». L’artista mallorquí ha dit que les obres són totes noves i estan inspirades en la poesia de Giacomo Joyce, La Divina Comèdia o la pel·lícula La Gran Belleza. De les 41 peces que s’exposen, n’hi ha 17 de gran format, 4 de mitjanes i 10 de petites.
 
L’exposició romandrà oberta al centre de cultura Sa Nostra fins al 5 de juny. L’horari de visites és de dimarts a divendres, de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h.