Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cosme Bonet visita Son Servera

Cosme Bonet visita Son Servera

(26/05/2017)

Durant la visita, el conseller ha mantingut una trobada amb la batlessa del municipi i ha visitat l'oficina de turisme de Cala Bona.

El conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha visitat el municipi de Son Servera on ha mantingut una reunió amb la batlessa, Natalia Troya, per parlar del turisme de la zona. També hi han assistit la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, i altres regidors de l'equip de govern municipal. 

Després de la trobada, s'han desplaçat fins a l'Oficina d'Informació Turística de Cala Bona on han pogut veure, de primera mà, la feina que es fa per promocionar els indrets de la zona i el contacte que es té directament amb qui ens visita. Bonet ha assegurat que el Consell "ha fet un gran esforç per millorar la informació turística". En concret, "les ajudes als municipis en matèria d'informació de turisme es publicaran en breu". 

A continuació, el conseller s'ha reunit amb els representants del Consorci Turisme de Son Servera i Sant Llorenç que gestionen, conjuntament els dos municipis, la zona de Cala Millor. Finalment, Bonet també ha mantingut una trobada amb l'Associació Hotelera de Cala Millor, coïncidint amb l'assemblea general que han celebrat. 

A més, Bonet ha explicat que "aviat el Consell rebrà les competències en promoció turística i podrem potenciar la marca Mallorca i, per això, és necessari anar de la mà dels ajuntaments de l'illa i del sector turístic". 

Aquesta ha estat un més de les visites institucionals que realitza el conseller d'Economia i Hisenda amb la intenció d'aproximar la tasca que es duu a terme des de la institució insular i, al mateix temps, escoltar les peticions que es fan des dels distints municipis.