Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Copa de Nadal amb les federacions esportives

Copa de Nadal amb les federacions esportives

(13/12/2016)

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, juntament amb la directora insular d’Esports, Margalida Portells han reunit aquest migdia al Centre Cultural la Misericòrdia una vintena de representants de les diferents federacions esportives de les Illes Balears. Miralles els ha agraït la col·laboració en els programes d’Esports del Consell i ha destacat l’increment d’un 7% de la línia de subvencions destinades a federacions esportives per l’any 2017.

Durant la Copa de Nadal, el vicepresident i conseller d’Esports, Francesc Miralles, ha destacat la important col·laboració i el bon ambient de feina que hi ha entre la Direcció Insular d’Esports del Consell i les 33 federacions esportives “en benefici dels infants que practiquen tot tipus d’esports. A ells, als clubs, a les federacions i també a les famílies els volem reconèixer els mèrits assolits en unes trobades mensuals que hem encetat aquest 2016 per donar visibilitat a l’esforç que feim com a societat al voltant de l’esport i que volem que tenguin continuïtat”.

 

Una col·laboració que s’ha de reforçar, segons Miralles, a través del programa “Esport escolar federat” i també de la línia de subvencions per fomentar la pràctica de l’esport en edat escolar a Mallorca, que aquest 2017 presenta novetats: “apostam per incrementar el pressupost de les subvencions a federacions esportives de manera progressiva amb l’objectiu de premiar el foment de pràctiques i criteris socials com són la igualtat de gènere, els valors aplicats a la pràctica esportiva i també la inclusió social. Valors que volem reforçar políticament i també econòmicament”.

 

L’any 2017, la dotació econòmica a la línia de subvencions que atorga el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports a les 33 federacions esportives de les Illes Balears s’incrementa un 7% fins als 772.649 euros.

 

Per la seva banda, la directora insular d’Esports, Margalida Portells ha recordat als assistents la tasca que es fa des del Consell per “acostar als infants una gran diversitat d’esports, tant de pràctica majoritària com més minoritaris, com a pas previ a l’entrada en el món de l’esport federat per ajudar-los a escollir l’esport que realment voldran practicar al llarg de la seva vida”. Portells ha felicitat als nous presidents de federacions que han estat escollits enguany i també a aquells que repeteixen mandat.