Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Comença la segona edició del cicle literari "D'on venen els versos"

Comença la segona edició del cicle literari "D'on venen els versos"

(03/02/2020)

Aquest dijous, 6 de febrer, comença la segona edició del cicle literari "D'on venen els versos", organitzat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística a través de la Casa Blai Bonet  de la Fundació Mallorca Literària amb l'objectiu d'aprofundir en l'obra i el procés creatiu d'escriptores i escriptors contemporanis. D’on venen els versos són sessions personals i intransferibles en què tot pot passar: el recitat, la cançó, la pregunta, i fins i tot, la vida. Es proposa un repàs a la vida dels autors a través dels seus poemaris... o viceversa?

Per això, aquesta activitat es concentra en quatre sessions que tindran lloc els dijous en diversos racons singulars de Mallorca: a Binissalem, Esporles i Palma. La sessió de cloenda es traslladarà al dissabte, per coincidir amb la celebració del Dia Mundial de la Poesia, en horari d’aperitiu el dissabte 21 de març.

El cicle "D'on venen els versos" compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esporles, la Biblioteca d’Esporles, l’Ajuntament de Palma, Can Balaguer i el Casal Solleric.


Dijous 6 de febrer a les 19:30h a Esporles

LAIA MARTINEZ I LOPEZ [Laia Malo]
Biblioteca Municipal d’Esporles (C. Ramon Llull, 3)

 Dijous 13 de febrer a les 19:30h a Binissalem

JOSEP LLUIS AGUILÓ
Casa Museu Llorenç Villalonga (C. Bonaire, 25)


Dijous 5 de març a les 19:30h a Palma

MARGARITA BALLESTER
Can Balaguer [Sala de l’orgue] (C. Unió, 3)
 

Dissabte 21 de març a les 12:00h a Palma

ANTÒNIA VICENS
Casal Solleric (Passeig del Born, 27)
 

El disseny d’aquesta segona edició del cicle ha estat encarregat a l’artista Albert Pinya, qui ha interpretat al seu estil la filosofia del cicle.