Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cinc finques públiques del Consell seran refugi de caça

Cinc finques públiques del Consell seran refugi de caça

(11/09/2017)

En total no estarà permesa la caça a 1.280 hectàrees de finques públiques que es troben dins els municipis d’Escorca i Estellencs

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, han assistit avui a la col·locació del cartell que identifica la finca pública de Tossals Verds com a refugi de caça. Espeja ha anunciat que aquest no és un cas concret, sinó que a partir d’ara totes les finques públiques del Consell de Mallorca tindran aquest qualificatiu. Fins ara estaven catalogades com a zona de caça controlada.

 

“Hem pres aquesta decisió perquè considerem que tota la gent ha de poder gaudir de les finques públiques amb seguretat. A més, aquests refugis de fauna seran un espai de recuperació d’espècies”, ha assegurat Espeja. A més, ha recordat que per aquestes finques hi passa la Ruta de Pedra en Sec (GR-221), que té un important ús lúdic i de gaudi de la natura.

 

En total seran cinc les finques públiques a les quals, a partir d’ara, no s’hi podrà caçar: Son Amer (Escorca), Coma d’en Vidal (Estellencs), Son Massip (Escorca), Son Fortuny (Estellencs) i Tossals Verds (Escorca). Totes elles sumen un total de 1.280 hectàrees.