Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Bons vins a la Fira del Vi de Pollença'17

Bons vins a la Fira del Vi de Pollença'17

(07/05/2017)

Una fira on participen 39 cellers de Mallorca i que permet fer una degustació dels seus vins. Una delegació del Consell de Mallorca han assistit a la inauguració de la XVI edició al Claustre de Sant Domingo de Pollença, per tal de donar el seu suport a la promoció del producte local.

El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado; el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet i la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard han assistit a l'acte d'inauguració de la XVI edició de la Fira del Vi de Pollença'17 juntament amb el conseller de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears, Vicenç Vidal i el batle de Pollença, Miquel Àngel March.  

Han pogut conèixer i tastar alguns dels vins dels 39 cellers que participen durant tot el cap de setmana a la fira del Claustre de Sant Domingo i on els visitants podran fer un tast o comprar-ne algunes ampolles. 

El Consell de Mallorca es vol donar suport a la promoció del producte local i encoratjar als vinicultors de l'illa a continuar amb la producció d'uns vins d'alta qualitat.