Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Audiència de la presidenta Cladera amb el rei Felip VI a l'Almudaina

Audiència de la presidenta Cladera amb el rei Felip VI a l'Almudaina

(02/08/2021)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assistit avui a l’audiència que S.M. el Rei Felip VI ofereix a les principals autoritats de les Illes. Durant la trobada, Cladera ha destacat la importància de tenir temporada turística a Mallorca i els esforços que s'estan duent a terme, tant en l'àmbit del control de la pandèmia com des de les institucions, la ciutadania i els sectors econòmics per poder allargar la temporada més enllà de l'estiu.

La presidenta també ha traslladat al monarca la importància que tenen els fons europeus a Mallorca amb relació a a la reactivació, recuperació i transformació. En aquest sentit, ha pogut explicar alguns dels projectes del Pla Mallorca Circular del Consell, que aspiren a ser finançats amb els fons europeus de recuperació i a convertir Mallorca en referent europeu.

Cladera també ha recordat al rei Felip VI que enguany se commemoren els 10 anys de la declaració de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la Humanitat en la categoria de paisatge cultural.

Vídeos

Audiència de la Presidenta Catalina Cladera amb el Rei Felip VI