Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Aquest cap de setmana la campanya No i punt del Consell de Mallorca serà present a Manacor i Santa Maria del Camí

Aquest cap de setmana la campanya No i punt del Consell de Mallorca serà present a Manacor i Santa Maria del Camí

(14/07/2017)

La campanya No i punt impulsada per la direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca preten sensibilitzar i oferir un punt d'informació i d'atenció sobre agressions sexistes a les festes de Mallorca. Aquest cap de semana estarà present a dos pobles, Porto Cristo i Santa Maria del Camí on ja s'han format al personal tècnic i voluntaris per a poder desenvolupar aquesta tasca de sentibilització.

L'Ajuntament de Manacor posarà en marxa la Campanya No i Punt!, impulsada per la Direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca durant les Festes del Carme de Porto Cristo. Ahir es va dur a terme la formació sobre la campanya i com ser agent de sensibilització durant la festa un grup de joves del Port, integrants de l'Associació de Joves de Porto Cristo, de l'Assemblea Antipatriarcal de Manacor i del Col·lectiu de Dones de Llevant que col·laboraran amb l'Ajuntament en la implantació de la campanya aquest vespre.

També hi haurà un punt d'informació durant la festa de «Ses Colles» de Santa Maria del Camí que tindrà lloc a la Plaça Nova n18 de Santa Maria del Camí. Voluntaris/es dels equips tècnics del consistori i regidores d'Igualtat i de Joventut, han rebut prèviament la formació com a gents de prevenció per tal de sensibilitzar durant la festa als joves.