Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Aprovats els comptes de 2021, que es tancà amb 40.000 euros de superàvit

Aprovats els comptes de 2021, que es tancà amb 40.000 euros de superàvit

(22/06/2022)

El Patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma també ha aprovat la programació de setembre a desembre, que es presentarà el juliol

El Patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma ha aprovat dels comptes de l’any 2021 i la programació de setembre de 2022 a gener de 2023. El Patronat de la FTPP ha aprovat el tancament de l’exercici 2021 sense cap vot en contra, tan sols amb les abstencions dels representants del PP, PI i del grup mixt. Aquest exercici es va tancar amb un superàvit de 40.000 euros a 31 de desembre de 2021. Aquest resultat és especialment destacable tenint en compte que aquest equilibri pressupostari als comptes del 2021 es va aconseguir mentre encara hi havia restriccions d’aforament que feien que els ingressos per venda d’entrades no poguessin estar encara al nivell d’abans de la pandèmia. 
Així mateix, s’ha aprovat la programació de setembre de 2022 a gener de 2023, una programació que destaca per la consolidació de la política de foment de les coproduccions amb centres escènics de fora de Balears i amb companyies locals. També s’han donat a conèixer els títols de la pròxima temporada d’òpera, per a la qual en aquests moments hi ha convocatòria de càstings oberta. 
Tots els detalls d’aquesta programació 22-23 es donaran a conèixer al públic en general la segona setmana de juliol, un cop tancada la temporada actual, que finalitzarà amb el concert de Paco Ibáñez a la sala gran.

També s’ha donat compte de la recuperació de públic, una tendència que s’ha consolidat aquest primer semestre de 2022, i que situa l’assistència a les funcions del Teatre Principal als nivells de 2019, just abans de la pandèmia.