Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Annalisa Stroppa i Simon Orfila se sumen al concert solidari Cançons per a Emma

Annalisa Stroppa i Simon Orfila se sumen al concert solidari Cançons per a Emma

(20/05/2022)

  • Aquesta proposta lírica del dissabte 28 de maig està dedicada a una nina de 6 anys amb la Síndrome d’Angelman.
  • El pianista Borja Mariño estrena un tríptic de cançons destinades a recaptar fons per a la investigació d’aquesta  malaltia.

El Teatre Principal de Palma ha programat per al dissabte 28 de maig a les 20.00 hores un concert benèfic ben especial, Cançons per a Emma. Estarà dedicat a una nina de 6 anys amb un somriure captivador que pateix la Síndrome d’Angelman. Els fons es destinaran a la investigació d’aquesta malaltia, que és prou desconeguda. 

En aquest concert líric hi participaran alguns solistes de la temporada d’òpera d’enguany com Annalisa Stroppa, Simon Orfila, Marga Cloquell, Marta Bauzà, Carlos Daza, Natalia Salom i Antoni Aragón, entre altres, acompanyats al piano per Borja Mariño.

Els solistes oferiran un repertori líric molt variat, que culminarà amb l’estrena d’un tríptic de cançons que Mariño va dedicar a Emma i a la seva mare, amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació de la malaltia.

La vinculació de la mare de n’Emma amb el Cor del Teatre Principal de Palma, i la simpatia, complicitat i suport de molts dels artistes convidats a les nostres temporades líriques han fet possible aquest concert solidari.

Tota la recaptació de l’acte serà donada a l’associació My Little Angel by Emma i FAST Spain, la filial de l’associació internacional de familiars amb malalts d’Angelman.