Webs oficials

Totes les notícies

750 atletes participen en la II Cursa dels Bombers de Mallorca

(07/05/2018)

Guillem Simonet i Susana Fernàndez varen aconseguir la primera posició a la cursa de 10 km. Pep Lluis Reynés i Ana Maria Córdoba van ser els guanyadors a la de 5 km.

El passat diumenge el parc de bombers de Calvià va acollir la II Cursa dels Bombers de Mallorca on van participar uns 750 atletes entre infants, joves i gent gran. Els participants varen córrer en tres torns: la competició infantil, una altra amb un recorregut de 5 km i la darrera que va consistir en recorre 10 km.

La directora insular d'Emergències, Paola van Gent, ha volgut donar les gràcies a tots els participants i ha recalcat la necessitat d'apropar el servei d'emergències a la població. "La nostra intenció és que la ciutadania conegui de primera mà la realitat quotidiana dels bombers de l'Illa, per això hem aprofitat la Diada dels Bombers perquè es produeixi aquest apropament", ha manifestat van Gent.

Els i les guanyadores de la cursa de 10 km van estar: Guillem Simonet i Susana Fernàndez en primer lloc; Pedro Olmo i Ton Grauches en segon lloc; i Rachid Ibensodiken i Imogen Beazley en tercera posició.

Pel que fa a la cursa de 5 km els guanyadors i guanyadores foren: Pep Lluis Reynes i Ana Maria Córdoba en primera posició; Adrian Pérez i Elena Davi en segon lloc; i Mario Cano i Emma Parra en tercera posició.

Per a saber la resta de premiats i conèixer les marques dels corredors i corredores es pot consultar a: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6127150

A més dels participants de les curses, l'acte va acollir un gran nombre de persones que es van acostar fins al parc per donar suport als atletes i per gaudir de diferents activitats lúdiques, infantils i de demostració dels elements dels Bombers.