Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La ONCE ret homenatge a la pagesia de Mallorca amb el cupó del sorteig del Dia de les Illes Balears

La ONCE ret homenatge a la pagesia de Mallorca amb el cupó del sorteig del Dia de les Illes Balears

(19/02/2021)

La presidenta Cladera reivindica la figura dels pagesos i la funció social de la entitat de durant la presentació.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assistit avui dematí a la presentació del cupó de la ONCE que ret homenatge a la figura del pagès i la pagesa. L’edició d'aquest cupó suposa «una doble il•lusió», ha assegurat la presidenta, «d'una banda aposta per homenatjar la pagesia, que durant la pandèmia ha tornat a demostrar la seva solidaritat i que el sector primari és essencial, i per altra coincideix amb el 50 aniversari d'aquesta escultura que identifica sa Pobla i els nostres avantpassats».

La presidenta Cladera ha volgut agrair a la ONCE «la voluntat d'homenatjar els pagesos i pageses de Mallorca i alhora contribuir a oferir oportunitats a les persones amb discapacitat». Cladera ha agraït també la disposició de l'Ajuntament de sa Pobla. La Presidenta ha assegurat que « tenim la il•lusió de que aquest cupó toqui a Mallorca».

5,5 milions de cupons es posaran a la venda per al sorteig de l’1 de març, Dia de les Illes Balears, que difondran una imatge representativa de la pagesia de Mallorca, com és l’escultura de Remígia Caubet, ubicada a sa Pobla.

Precisament, aquesta escultura en homenatge al pagès i la pagesa compleix enguany el 50 aniversari. A la presentació del cupó commemoratiu també han assistit el batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, el delegat territorial de la ONCE a les Illes Balears, José Vilaseca, i la presidenta del Consell Territorial de la ONCE, María del Carmen Soler.

Vídeos

Visita a sa Pobla presentació cupó ONCE