Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell dona suport al sector del disseny i de la moda de Mallorca

El Consell dona suport al sector del disseny i de la moda de Mallorca

(22/12/2020)

El Col·lectiu Moda de Mallorca ha inaugurat avui l’esdeveniment Pop-Up Meet the Makers, per donar a conèixer els productes i els professionals del sector

El pati de la Misericòrdia acull avui i demà la mostra de moda i disseny Pop-Up Meet the Makers, organitzat pel Col·lectiu Moda de Mallorca amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell Insular. L’esdeveniment s’ha inaugurat avui amb la presència del conseller Jaume Alzamora; la presidenta de Moda Mallorca, Joana Borràs; el director insular de Promoció Econòmica, Joan Font; la directora insular d'Artesania, Marta Jordà; i la directora insular de Turisme, Lucía Escribano.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha explicat que «al Consell sabem que per impulsar de bon de veres el producte de Mallorca cal fomentar que hi hagi persones que el consumeixin i el comparteixin, i en aquest sentit feim feina. Esdeveniments com aquest que comença avui serveixen per això: donar a conèixer el producte de Mallorca, com es fa i, sobretot, qui el fa». 

I és que, amb aquesta mostra, el públic podrà conèixer les marques, els productes i els professionals del disseny que componen l’associació Moda Mallorca. L’esdeveniment compta amb la participació d’una trentena de marques o empreses: Feel Mallorca, Monge Shoes, Cecilia Sörensen, Pla, Carminitta, Teixits Vicens, Imperfect Things, Lu.Les, Ametlla de Mallorca, Dos Alquimistas i Mica, entre d’altres. 

Aquest esdeveniment s’ha organitzat en el marc del projecte «Maleta de Moda Mallorca», que s’ha beneficiat de la convocatòria d’ajudes per a la promoció de l’economia local i el producte de Mallorca del Consell i consisteix en l'elaboració d'aparadors de la creació i del disseny de l’illa. L’aparador és un armari-maleta, dissenyat per l’Institut de Desenvolupament Industrial del Govern (IDI), que s’instal·larà en diferents punts de Mallorca. 

L’objectiu de Moda Mallorca amb la mostra a la Misericòrdia és difondre la gran riquesa en disseny i creació de moda i l’ampli ventall d’oferta de productes creats i fabricats a Mallorca.