Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La primera fira turística online de Mallorca desperta l’interès de 600 persones

La primera fira turística online de Mallorca desperta l’interès de 600 persones

(16/12/2020)

Mallorca Virtual Show ha servit per promocionar els productes turístics prioritaris de la destinació entre els mercats principals (Alemanya, Regne Unit i Estat espanyol), però també provinents d’altres indrets com els Estats Units

Durant el dia d’avui ha tengut lloc la primera fira virtual de turisme organitzada pel Consell Insular a través de la Fundació Mallorca Turisme. L’esdeveniment, totalment online, tenia l’objectiu de promocionar els productes prioritaris que ofereix l’illa entre els principals mercats emissors: Alemanya, Regne Unit i Estat espanyol.

Per això, s’ha comptat amb la col·laboració de professionals del sector privat dels següents segments turístics: esports i turisme actiu, gastronòmic, patrimoni cultural i ecoturisme, MICE i Premium. Així mateix, a la fira també hi ha hagut un espai propi per als municipis turístics de Mallorca. En total, la fira tenia 68 expositors.

Entre les 600 persones inscrites (expositors participants i assistents) hi havia actors de tot el sector turístic dels principals mercats per a Mallorca, com agents de viatges, touroperadors... (tot aquell entramat que es coneix com a buyers). Cal destacar que 60 dels assistents eren dels Estats Units.

La fira s’ha organitzat en col·laboració amb el sector privat. Així, empreses, ajuntaments i entitats municipals s’han mostrat al món i han exposat una oferta segura, sostenible i de qualitat. Alhora, la fira ha permès que Mallorca s’obrís al mercat internacional com a una destinació que aprofita la intel·ligència tecnològica amb l’objectiu d’estar presents en el mercat nacional i internacional a través de tots els canals possibles.

L’idioma de la fira ha estat l’anglès per poder ampliar al màxim el públic assistent.

 

Presentacions en directe i trobades online

A l’espai «Auditorium», els visitants de la fira han pogut assistir a un total de 9 intervencions en directe per conèixer de primera mà l’oferta turística més destacada de Mallorca. 

En primer lloc, la presidenta del Consell Catalina Cladera ha donat la benvinguda institucional a les persones assistents. A continuació s’han tractat les següents ponències:
- La gastronomia de l’illa. Miquel Àngel Barrios, Chefs in.
- Palma, destinació de tot l’any.  Pedro Homar, Fundació Palma 365.
- Esdeveniments esportius i turisme actiu.  Ricardo Aracil i David Thompson.
- L’illa europea de MICE:  Ramón Vidal i Juan Miquel Caldentey.
- Experiències de luxe a Mallorca:  Annette Andersen i Jesús Cuartero.
- Mallorca, Observatori Internacional de Turisme Sostenible. Mónica Núñez.
- Ecoturisme i turisme de natura al Mediterrani. Dr. Samuel Piña, Biodibal.
- Cultura com a forma de vida. Magdalena Torrens.

Així mateix, cada expositor ha comptat amb el seu estand propi, des d’on ha donat accés a tota la informació relativa a l’oferta turística del destí o de l’empresa. També s'han pogut concertar cites online per tal de mantenir reunions. Finalment s’ha creat també un sistema de xat per a les qüestions més puntuals i per a l’intercanvi de contacte.