Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La pel·lícula Pan de limón con semillas de amapola, de Benito Zambrano, finalitza el rodatge a Mallorca

La pel·lícula Pan de limón con semillas de amapola, de Benito Zambrano, finalitza el rodatge a Mallorca

(06/12/2020)

La producció, a càrrec Filmax i La Perifèrica, ha rebut el suport de la Mallorca Film Commission i de la Fundació Mallorca Turisme

El darrer llargmetratge del reconegut director Benito Zambrano (Solas, Habana Blues, La voz dormida) ha finalitzat el rodatge aquesta primera setmana de desembre, després de diverses setmanes a l’illa. Es tracta de Pan de limón con semillas de amapolas, que ha rebut el suport tècnic de la Mallorca Film Commission, així com de la Fundació Mallorca Turisme. Per tant, Mallorca segueix sent un plató de rodatge d’alt rendiment, tot i la situació crítica derivada de la covid-19.

El rodatge, la producció del qual va a càrrec de Filmax i La Peri ha contribuït a reactivar Valldemossa, localització principal de la pel·lícula, que durant setmanes s’ha omplert d’un equip ampli, que ha ajudat a millorar les dades econòmiques del municipi. Així, doncs, aquest projecte ha suposat una injecció econòmica, que ha comptat amb personal tècnic i talent local, i també promocional, ja que Valldemossa i Mallorca apareixen en el projecte com una protagonista més.

La història de Pan de limón con semillas de amapola està basada en el llibre homònim de Cristina Campos, i explica la història de dues germanes, Anna i Maria, que es retroben durant un hivern després de quinze anys sense veure’s, per vendre un molí i un forn que han heretat d’una desconeguda. La pel·lícula està plena de paisatges i personatges mallorquins, el que, sumats a la direcció de Zambrano, garanteixen la promoció de Mallorca a través de la pantalla i un recorregut llarg i pròsper, nacional i internacional, del film.

Cal destacar, a més, que la filmació ha complert estrictament amb totes les mesures anti-covid-19, i que s’ha evitat, mitjançant PCR, distàncies de seguretat, desinfecció constant, màscares i grups bombolla, qualsevol incidència significativa del virus en el rodatge. Es confirma, de nou, que Mallorca és una destinació segura per als rodatges.