Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell redactarà els projectes d’obra per millorar serveis municipals d’Alcúdia, Costitx i Mancor de la Vall

El Consell redactarà els projectes d’obra per millorar serveis municipals d’Alcúdia, Costitx i Mancor de la Vall

(17/11/2020)

La institució insular ofereix el seu servei tècnic per a la redacció tècnica i la direcció d’obres que milloraran l’accessibilitat i l’eficiència energètica o reformaran espais públics

La Direcció Insular de Cooperació Local redactarà quatre projectes de millora d’infraestructures municipals per a tres ajuntaments de Mallorca: Alcúdia, Costitx i Mancor de la Vall. Així mateix, cobrirà la figura de director o directora d’obres una vegada es posin en marxa les actuacions. Es tracta de la cooperació tècnica que ofereix el Servei d’Assistència Tècnica del Consell Insular per a la redacció de projectes i la direcció tècnica d'obres.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha signat els convenis de col·laboració que ho faran possible amb els batles Antoni Salas i Guillem Villalonga, i la batlessa Bàrbara Rebassa. 

En el cas d’Alcúdia, el projecte és de reparació i millora de l'accessibilitat de voravies en diverses zones del terme municipal. 

L’Ajuntament de Costitx rebrà cooperació tècnica per a dos projectes: la reforma i la modificació de la piscina municipal, i la instal·lació d’una planta d’energia fotovoltaica sobre el futur pavelló del Colomer. 

El conveni amb Mancor de la Vall és per la redacció del projecte de millora de l’eficiència energètica de l’edifici destinat a equipaments municipals. 

Aquest servei, gratuït per als consistoris, té una demanda alta. Les peticions dels ajuntaments de menys habitants tenen prioritat, així com aquells projectes que són per a obres relacionades amb els serveis municipals principals, com ara enllumenat públic, clavegueram, proveïment d’aigua potable, accés als nuclis de població o pavimentació de vies públiques, entre d’altres.