Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca crea dos registres insulars d’entitats de caça i pesca fluvial

El Consell de Mallorca crea dos registres insulars d’entitats de caça i pesca fluvial

(19/07/2020)

Les entitats sense ànim de lucre de l’àmbit cinegètic de Mallorca poden inscriure’s en dos registres que la Direcció Insular de Cooperació Local i Caça està creant per millorar la difusió de la seva tasca i presència a l’illa. 

En primer lloc, es crea un Registre Insular d'entitats sense ànim de lucre de caça i pesca fluvial, d’acord amb la Llei balear de caça i pesca fluvial. A més a més, es va acordar elaborar aquest registre en el passat Ple del Consell de Mallorca del mes de juny.

En segon lloc, s’impulsa un Registre d'entitats de caràcter informatiu de caça major i de control de fauna. Facilitarà el contacte de les entitats cinegètiques, les empreses i els professionals de l’àmbit amb la ciutadania que necessiti els seus serveis, com ara en el cas de titulars de finques agrícoles que pateixin danys i perjudicis per part d’espècies cinegètiques. 

Les entitats sense ànim de lucre interessades a formar part dels registres s’han d’inscriure amb el model d’instància que s’adjunta a les resolucions:

Registre insular d’entitats sense ànim de lucre de caça i pesca fluvial: http://www.caib.es/eboibfront/pdf/ca/2020/120/1062495 


Registre d’entitats de caça major i de control de fauna: http://www.caib.es/eboibfront/pdf/ca/2020/120/1062498