Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Visita de la presidenta Cladera als cellers de Santa Maria del Camí

Visita de la presidenta Cladera als cellers de Santa Maria del Camí

(07/10/2020)

S’ha reunit amb representants de l’Associació de cellers del municipi i el batle Nicolau Canyelles.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha mantingut avui migdia una trobada amb els vinaters de Santa Maria del Camí. Es tracta d’una visita de la presidenta que, acompanyada pel batle del municipi, Nicolau Canyelles, ha servit per avaluar les necessitats actuals dels cellers de Santa Maria i oferir-los el suport de la institució insular en un moment complicat per als productes alimentaris de Mallorca, un dels sectors més afectats per la crisi sanitària. «En una anyada plena d’incerteses, ens posam a disposició del sector per col•laborar en promoure producte de Mallorca i fomentar consum local» ha apuntat la presidenta Cladera, en referència a la paralització de l’activitat turística i de restauració derivada de la crisi sanitària, principal canal de distribució d’aquest producte. 

«Comprar i consumir producte de Mallorca, sobretot un de tan arrelat a la terra com és el vi, és més necessari que mai. Es tracta d’un sector que dona feina a molta gent i que genera activitat econòmica als municipis» ha expressat la Presidenta. En aquest sentit, ha recordat que dins el pla Mallorca Reacciona el Consell de Mallorca vol posar en marxa la marca «Producte de Mallorca» per donar un impuls als productes locals i promoure la marca perquè sigui reconeguda tant a dins com a fora de l’illa. En la trobada també s'ha valorat establir vies de col•laboració institucional del Consell de Mallorca en el marc de la tradicional Festa del Vi Novell, que enguany s'haurà d'adaptar a l'actual situació i mesures de seguretat.

A la trobada, que s’ha celebrat a les instal·lacions del celler Macià Batle, hi han assistit, a més del batle de Santa Maria del Camí, els vinaters de l’Associació de Cellers de Santa Maria, Ramon Servalls, del celler Macià Batle; Pere Calafat de Jaume de Puntiró; Sebastià Ordines de 7103 Celler Petit; Sebastià Pastor de  Sebastià Pastor; Andreu Gelabert de Angel Bodega i Antoni Ramis de Ramanyà.