Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Les institucions es coordinen perquè Mallorca aculli el rodatge de Pan de limón con semillas de amapola

Les institucions es coordinen perquè Mallorca aculli el rodatge de Pan de limón con semillas de amapola

(30/09/2020)

Consell, ajuntaments, Govern i productores s'han reunit a la Comissió Insular de Rodatges i Activitats Audiovisuals

La Mallorca Film Commission ha convocat la Comissió Insular de Rodatges i Activitats Audiovisuals per parlar amb el sector de la pròxima filmació del llargmetratge Pan de limón con semillas de amapola, basat en el llibre de Cristina Campos. La producció es realitzarà a Valldemossa, Palma, Campanet i altres localitzacions de l’illa entre octubre i novembre.  

Es tracta d’una producció de Filmax i La Perifèrica que estarà dirigida per Benito Zambrano qui, en paraules del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, «contribuirà a una alta promoció de l’illa. Alhora, Mallorca i Valldemossa seran protagonistes del llargmetratge, que mostrarà personatges mallorquins». Serra també ha assenyalat la importància de la coordinació publicoprivada per dur endavant produccions com aquesta i fer-ho d’acord a les noves mesures de protecció contra la COVID-19. 

Han assistit a la comissió insular representants del Consell de Mallorca, dels ajuntaments de Valldemossa i Palma, AENA i del Govern balear; i les productores implicades.