Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El concert de Dervish previst per al 13 de novembre se suspèn a causa del coronavirus

El concert de Dervish previst per al 13 de novembre se suspèn a causa del coronavirus

(30/09/2020)

Les restriccions sanitàries també han obligat a fer alguns canvis entre els solistes de La flauta màgica, que s’estrena el 16 d’octubre

El concert que la banda irlandesa Dervish havia d’oferir a la Sala Gran del Teatre Principal el 13 de novembre s’ha hagut de suspendre a causa de les restriccions sanitàries europees per la covid-19.

L’obligació de passar una quarantena de 14 dies en tornar a Irlanda després del concert ha fet que els membres del grup optassin per suspendre l’actuació.

Les persones que hagin comprat entrades per al concert a través del web rebran l’import directament al seu compte. Les persones que compraren les entrades a taquilla, poden recuperar l’import a la mateixa taquilla, que roman oberta de dimecres a dissabte d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

De la mateixa manera, l’òpera La flauta màgica també ha vist modificada la fitxa artística. El director musical serà finalment Josep Planells i no Andrea Sanguinetti com s’havia anunciat inicialment. A més, el solista Jordi Casanova serà substituït per Jorge Juan Morata mentre que Marc Pujol ho serà per Joan Miquel Muñoz. LafFlauta màgica s’estrenarà com estava previst el 16 d’octubre.