Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere 28 ajuntaments de Mallorca repensen la participació

28 ajuntaments de Mallorca repensen la participació

(28/06/2016)

38 regidors i tècnics han participat en la “Jornada Repensem la participació” organitzada pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència

Formar al personal tècnic de les àrees de participació ciutadana municipal, regidors, regidores i entitats ciutadanes dels pobles que hagin de desenvolupar o participar en projectes de participació, és l’objectiu de la “Jornada Repensem la participació”, que ha tingut lloc avui horabaixa a la sala d’actes de la Misericòrdia de Palma.

 

38 regidors i tècnics de 28 municipis de l’illa han participat a n’aquesta sessió formativa organitzada pel Departament de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca per tal de fomentar les consultes i procediments de participació ciutadana que donen a la gent l’opció de decidir.

 

Gràcies a n’aquesta jornada s’ha pogut fer un diagnòstic i conèixer experiències al voltant de la participació que s’han posat en marxa des de municipis més experimentats en aquest nou model.

Durant l'acte, el vicepresident segon i conseller de Presidència i Participació Ciutadana, Jesús Jurado, ha recordat el compromís ferm que el Consell de Mallorca té amb l'impuls a la participació ciutadana perque les institucions siguin obertes a les propostes de la gent.

Per altre banda, el director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, ha destacat la importància de formar al personal tècnic de les àrees de participació ciutadana municipal, regidors i regidores i entitats ciutadanes que hagin de participar en algun d’aquests processos. Per això, és necessari preparar a les institucions i al seu personal i sensibilitzar-los en la importància d’oferir diàleg a la població.