Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere “UnDosTresUnDos”, el flamenc revisitat per Albert Quesada

“UnDosTresUnDos”, el flamenc revisitat per Albert Quesada

(22/04/2017)

La Sala Petita del Teatre Principal de Palma acollirà el proper dimarts 25 d’abril, a les 20 hores, l’espectacle UnDosTresUnDos, en el qual el coreògraf i ballarí Albert Quesada oferirà la seva particular visió de la dansa flamenca.

Aquest muntatge forma part del festival Fluent Palmadansa, que organitza l’Ajuntament de Palma i que compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca i del Teatre Principal, entre d’altres institucions.

 

UnDosTresUnDos és un espectacle amb coreografia d’Albert Quesada i Zoltán Vakulya i que serà interpretat per Albert Quesada i Katie Vickers. Inicialment, el ballarí que acompanyava a Quesada era Zoltán Vakulya, però un desgraciat accident d’aquest ha obligat a canviar-lo per Katie Vickers.

 

En aquest muntatge, Quesada reflexiona sobre el flamenc i, sempre amb els cossos com a instrument i la dansa com a llenguatge, i sobre com aquesta disciplina artística pot “crear aquesta comunicació tan intensa i tan immediata” amb el públic.

 

Per dur a terme el muntatge, Albert Quesada compta amb la música de Sabicas, Miguel Poveda, Manolo Caracol i Camarón de la Isla.