Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere "La conscienciació de la ciutadania és clau per la sostenibilitat" assegura el batle d'Ariany a la consellera Ribot

"La conscienciació de la ciutadania és clau per la sostenibilitat" assegura el batle d'Ariany a la consellera Ribot

(21/02/2020)

La responsable insular ofereix el suport del Consell per mantenir i millorar les xifres de recollida selectiva

"La manera de millorar tots els aspectes ambientals als municipis és conscienciar a la ciutadania", ha manifestat el batle d'Ariany, Joan Ribot, a la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, dins la visita de l'equip insular a aquest municipi. El responsable municipal ha afegit que els habitatges vacacionals de la població provoquen variacions en els percentatges de recollida selectiva, que mostren xifres molt positives.

La consellera Ribot ha assenyalat que "mantenir i millorar" els índexs de recollida "és complicat" i ha oferit tota l'ajuda i assessorament del Consell per avançar en aquest objectiu. De fet, la vicepresidenta segona de la institució insular ha oferit suport tècnic en la redacció de plans de prevenció de residus i ha reiterat el diagnòstic del batle d'Ariany: "La conscienciació de la ciutadania és la millor fórmula per garantir la sostenibilitat, això ho tenim molt clar", ha dit.

D'altra banda, Aurora Ribot ha recordat al batle les jornades al voltant de la llei de Camins que té previst organitzar el Consell amb l'objectiu d'exposar els continguts d'aquesta a batles, regidors i tècnics municipals. Joan Ribot ha demanat ajuda a la responsable insular per incloure Ariany dins del grup de poblacions que ja compten amb un catàleg de camins.