Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

#Comviure penja el primer “sold out” de la temporada

#Comviure penja el primer “sold out” de la temporada

(11/09/2017)

El Teatre Principal de Palma ha penjat el primer cartell de localitats exhaurides amb la coproducció #Comviure, de Diego Ingold i Joan Fullana, que s’estrena aquest dissabte 16 de setembre.

#Comviure ha exhaurit les entrades una setmana abans de la primera funció. Tot i que es tracta d’un muntatge amb un aforament limitat (només 15 persones per funció), el passat dissabte 9 es varen acabar les entrades per les 10 funcions previstes.

#Comviure és un muntatge creat i dirigit per Diego Ingold i Joan Fullana que es representarà en una casa particular, prop del Teatre Principal entre els dies 16 i 23 de setembre. És una reflexió sobre els problemes de l’habitatge en l’actualitat, el model turístic, la gentrificació dels barris i els desnonaments. Està interpretat per Maria Bauçà, Aina Frau, Clara Ingold, Esther López, José Artero Joan Fullana, Diego Ingold i Joan Tomàs Martínez.

Aquest muntatge ha estat triat dins l’apartat de nous llenguatges escènics, en el procés de selecció de les tres coproduccions que el Teatre Principal va dur a terme l’estiu passat.