Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Ópera XXI es reuneix al Teatre Principal

Ópera XXI es reuneix al Teatre Principal

(08/05/2017)

El Teatre Principal de Palma ha acollit avui l’assemblea ordinària d’Ópera XXI, l’entitat que reuneix els teatres i festivals d’òpera d’Espanya.

A l’assemblea han participat representats de la Asociación Bilbaína de Amigos de la Ópera, Teatre Principal de Maó, Teatro Cervantes de Màlaga, Baluarte de Pamplona, Amics de l’Òpera de Maó, Teatro de la Maestranza de Sevilla, Amigos de la Ópera de La Corunya, Teatro Villamarta de Jerez, Amics de l’Òpera de Sabadell, Teatro Real de Madrid, Gran Teatre del Liceu de Barcelona i del Palau de les Arts de València, a més del teatre amfitrió, el Principal de Palma, representat pel director, Carlos Forteza.

 

La jornada ha començat amb la reunió de la junta directiva, presidida per Francisco Potenciano, director del Palau de les Arts de València. A migdia, ha començat l’assemblea, amb la resta de representats dels teatres desplaçats a Palma, en la qual s’han tractat temes de funcionament intern.

 

La majoria dels participants arribaren a Palma ahir diumenge per poder, així, assistir a la segona funció de María Moliner, l’òpera d’Antoni Parera Fons, que aquests dies es representa a la Sala Gran del Teatre Principal dins la XXXI Temporada d’Òpera.