Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Recordau!

Podeu tramitar la targeta de manera presencial i al registre de qualsevol Administració pública o a les oficines de correus.

Hi heu de presentar la sol·licitud emplenada i signada, amb tota la documentació necessària.

Amb la Targeta Gent Gran, gaudiu com mai!

La Targeta Gent Gran és una targeta gratuïta, personal i intransferible, que us facilitarà l’accés a serveis de caràcter sociocultural i a comerços d’arreu de Mallorca. Amb la Targeta Gent Gran podreu gaudir d’una infinitat d’avantatges i de descomptes, en àmbits tan variats com: l’oci i la cultura, la salut, la imatge i el benestar personal, els esports, entre molts d’altres.

Reconeixereu els establiments amics de la Targeta Gent Gran gràcies al distintiu homologat pel Consell de Mallorca que els identifica com a membres del programa.

Actualment ja hi ha serveis i establiments diversos que ofereixen un ventall ampli d’avantatges i descomptes a totes les persones beneficiàries de la targeta, i està previst que se n’hi adhereixin més. Per conèixer la informació actualitzada mensualment dels serveis i comerços, així com del tipus de descompte que fa cada un, podeu consultar el catàleg de la Targeta Gent Gran a «Documents relacionats».

Si voleu conèixer tota la informació sobre les persones que poden sol·licitar-la, la documentació que s’ha de presentar i on es pot tramitar, consultau l'apartat Documents relacionats i Tràmits i procediments relacionats d’aquesta pàgina.

Vés enrere Voleu ser Establiment amic de la Targeta Gent Gran?

Voleu ser Establiment amic de la Targeta Gent Gran?

La Targeta Gent Gran és una targeta que facilita a la gent gran l’accés a serveis de caràcter sociocultural i a comerços d’arreu de Mallorca per potenciar la màxima llibertat, activitat, integració social i una qualitat de vida òptima.

Si voleu contribuir a la campanya és tan fàcil com fer-vos Establiment amic de la Targeta Gent Gran, decidir el descompte, a quins productes el voleu aplicar i durant quant de temps.

Només heu d’omplir la sol·licitud per a empreses i serveis que trobareu a l'apartat Tràmits i procediments relacionats d’aquesta pàgina i enviar-la al registre del Consell de Mallorca.

Una vegada que formeu part de la campanya, rebreu el distintiu d’Establiment amic de la Targeta Gent Gran, que haureu de posar en un lloc visible i també formareu part del catàleg d’empreses i serveis, que s’anirà renovant i actualitzant cada mes.

Si després d’un temps, voleu canviar el descompte o deixa d’interessar-vos la campanya, només ho heu de comunicar per escrit.

Documents relacionats

Tràmits i procediments relacionats