Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (dilluns 28 d'octubre)

Previsions del Consell (dilluns 28 d'octubre)

28-10-2019 / 00.00 h

Dilluns 28 d'octubre

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, es reunirà amb  el batle Binissalem, Victor Martí i els regidors de l'equip de govern (Ajuntament de Binissalem. c/ Concepció, 7)

A les 10.45 hores. La presidenta Catalina Cladera atendrà els mitjans de comunicació. La visita continuarà amb una recepció a estudiants alemanys al mateix ajuntament. Seguidament visitaran  el Rebost Solidari per a continuació  visitar la Biblioteca municipal. La visita finalitzarà  hores amb la visita a la Casa Llorenç Villalonga. Museu Literari (Binissalem)

A les 12.00 hores. Jornada de debat de les meses del Reglament de Mallorca de la LUIB. Abans de l'inici de la Jornada el director insular d'Urbanisme, Lluís Corra, farà declarcions als mitjans interessats (c/ General Riera, 111. Palma)

A les 12.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb els representants de la Mallorca Convention Bureau i de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), a la Fundació Mallorca Turisme (La Misericòrdia).

A les 12.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, presentarà en roda de premsa l'exposició "100 anys de glamur", que s'inaugurarà pròximament al Museu de Mallorca, acompanyada de la directora del centre i el comissari de l'exposició (Museu Mallorca. Palma)

(RECTIFICACIÓ) A les 14.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en la roda de premsa sobre les sinergies entre els sectors audiovisuals de la Xina i Mallorca, organitzada per la Mallorca Film Commission en el marc de l'Evolution Mallorca International Film Fest.  (Es Baluard de Palma)