Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

null Previsions del Consell de Mallorca (2 d’octubre de 2018)

02-10-2018

2 d’octubre de 2018

 

A les 08.45 hores. Acte de la firma de l'escriptura de la cessió gratuïta del Immoble de Toni Catany. Hi asistiran: l vicepresident 1r. i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino; la consellera d'Hisenda i Adminstracions Públiques, Catalina Cladera, i la consellera de Cultura, Participació i Esports, Francesca Tur (Sala Magna de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques. c/ Palau Reial, 17. Palma)

A les 12.00 hores. El vicepresident 1er. i conseller de Cultura Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, el director insular de Cultura, Rafel M. Creus, i el director de cinema Agustí Villaronga, mantindrà prèviament una trobada informativa amb els mitjans de comunicació a la seu de l'Arxiu del So i de la Imatge (: Arxiu del So i de la Imatge (Centre Cultural de la Misericòrdia. Entrada per plaça de l'Hospital, 4. Palma)

A les 12.30 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, rep en audiència els representants de la Fundació JoyRon (Sala d’audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)A les 13.30 hores. El president Ensenyat rep en audiència els representants de la Fundació Es Refugi (Sala d’audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)
A les 19.00 hores. El vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, i el director de Cinema, Agustí Villaronga, inauguren el cicle “El cinema d’Agustí Villaronga” (Centre Cultural de Sa Nostra. c/ de la Concepció, 12. Palma)

Notes de premsa

Totes

Enllaços relacionats