Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (5 de març)

05-03-2020

Dijous 5 de març

A les 10.00 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, presenta la nova convocatòria de subvencions per a esdeveniments de promoció de l’economia i el producte local (Sala de premsa del Consell, Palau Reial, 1, Palma)

 

A les 11.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la inauguració de D(Ó)NA VIDA, instal·lació artística audiovisual feta per l’alumnat de l’IES Nou Llevant al Museu Krekovic. (Museu Krekovic (Carrer Ciutat de Querétaro,3)

A les 12.30 hores. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada per la consellera de Presidència, Teresa Suárez, rep en audiència els membres de la Mancomunitat del Pla de Mallorca. A la trobada assistiran la presidenta de la Mancomunitat, Joana Maria Pasqual i els batles i batlesses dels municipis que l’integren. Es faran declaracions i una fotografia de grup abans d'iniciar la reunió (Sala de juntes del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 19.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, presideix l’acte de presentació del còmic "Aurora Picornell: les bales no podran matar les idees". A l’acte participaran la consellera de Presidència, Teresa Suárez, la guionista del llibre, Nina Parrón, i la il·lustradora Beatriz Colom (Sala de plens del Consell. Carrer Palau Reial, 1. Palma)

Notes de premsa

Totes