Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (30 de novembre)

29-11-2018 / 00.00 h

Divendres 30 de novembre

 

A les 09.30 hores. Reunió de la Comissió de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme (Sala de juntes de la Llar de la Infància. c/ General Riera, 113. Palma)

 

A les 11.15 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, visita el Mercadet Solidari organitzat per l’Associació Es Refugi (Pati de la Misericòrdia. Palma)

 

A les 12.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles presenta el Pressupost 2019 de les àrees de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca (Sala de premsa del Centre Cultural la Misericòrdia)

 

A les 12.30 hores. El president Ensenyat assisteix a la presentació de la campanya “Per Nadal i Reis regala Mallorca” (Escola Professional Esment. Passatge Cala Figuera, 2. Palma)

 

A les 16.30 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, assisteix al I Congres de Pacients amb Càncer i Famílies de les Illes Balears (Palau de Congressos. Palma)

 

A les 19.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteix a la reinauguració del Museu del Calçat i de la Indústria d’Inca (Inca)