Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

null Previsions del Consell (3 de setembre)

03-10-2018

Dimecres 3 de setembre

 

A les 11.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles presenta el programa “Palma Futsal Experience. Un circuit pels valors”. Acte en el qual estarà acompanyat pel president del club, Miquel Jaume Roig, el director esportiu, l’entrenador i els jugadors del Palma Futsal (Centre Cultural la Misericòrdia, Palma)

 

A les 12.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, presenta la producció del Teatre Principal de Palma “Rostoll Cremat”, original de Toni Gomila amb Direcció d’Oriol Broggi (Hall del Teatre Principal de Palma)

 

A les 12.30 hores. El president Miquel Ensenyat rep en audiència el president del Cercle d’Economia de Mallorca, Sr. José M. Vicens Gómez (Sala d’audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

 

A les 13.30 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, rep en audiència la Cònsol General de Marroc a Mallorca, Sra. Nezha Attahat (Sala d’audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

 

A les 16.00 hores. El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visiten les obres que la institució insular finança a Santa Maria Ajuntament de Santa Maria)


A les 17.30 hores. El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visiten les obres que el Consell de Mallorca finança a Marratxí (Ajuntament de Marratxí)

 

A les 19.00 hores. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado assisteix a la recepció del Dia de la Unitat d'Alemania. (Casal Solleric, Passeig del Born, 27)

Notes de premsa

Totes

Enllaços relacionats