Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (29 d'octubre)

29-10-2019

Dimarts 29 d'octubre

A les 09.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Sostenibiitat i Medi Ambient Aurora Ribot, donarà benvinguda als assistents de la  Jornada per conèixer l'aplicació de la llei de camins públics i rutes senderistes, regulació, ordenació, experiències i creació d'itineraris (Finca de Raixa. Bunyola)

A les 09.30 hores. Reunió de la Comissió Insular de Patrimoni Històric (Centre Cultural de la Misericòrdia. Palma)

A les 09.45 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a l'acte d'inauguració de les XXV Jornades Tributàries i Empresarials de les Illes Balears (Hotel Melià Palma Bay. Palma)

A les 12.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en l’acte de presentació del Palma Futsal Tour al centre cultural La Misericòrdia (Plaça de l’Hospital, 1, Palma)

A les 12.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística, Bel Busquets, assisteix a la roda de premsa de presenstació de l'exposició de Mateu Bauzà (Centre Cultural de Sa Nostra. Palma)

A les 15.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle de Ses Salines, Juan Rodríguez, a l’Ajuntament del municipi ( Plaça Major, 1)

A les 17.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle de Vilafranca de Bonany,  Montserrat Rosselló, i visitarà els camins rehabilitats gràcies a la subvenció de Desenvolupament Local (Ajuntament, Plaça Major, 1)

A les 19.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística, Bel Busquets, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteixen al Sopar de Gala Siurells de Plata, organitzat per l’Última Hora al Restaurant Son Termes (Ctra. de Palmanyola a s'Esglaieta, km 1,5, Bunyola)

Notes de premsa

Totes