Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell ( 27 de setembre)

27-09-2019

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiènica el batle de Sa Pobla, Sr. Llorenç Gelabert (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 10.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, visita les instal·lacions de Mac Insular (c/ Romaní, 2. Pol Ses Veles. Bunyola)

A les 11.00 hores. Reunió de la Comissió insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme (Llar de la Infància. c/ General Riera, 113. Palma)

A les 12.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, assisteix a la manifestació contra el canvi climàtic (Plaça del Tub. Palma)

A les 16.00 hores. La vicepresidenta i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la inauguració de les II Jornades sobre la inclusió social a les arts escèniques que tendrà lloc a la Sala Petita del Teatre Principal a càrrec del director del Teatre, Josep R. Cerdà (Sala Petita del Teatre Principal de Palma)

A les 17.30 hores. La vicepresidenta i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assistirà a la primera visita guiada a la Misericòrdia (Font de les Rambles davant l'entrada de la Misericòrdia)

 

 

Notes de premsa

Totes