Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (23 de novembre)

23-11-2018 / 00.00 h

Divendres 23 de novembre

 

A les 09.30 hores. Reunió del Consell de Direcció de l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca (Sala de reunions de la Llar de la Infància. c/ General Riera 113. Palma)

 

A les 12.00 hores. La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, inaugura la mostra fotogràfica i educativa "Les orquídies. Petites joies de la natura", en l'àmbit de la tercera jornada tècnica "Les Orquídies de la Ruta de Pedra en Sec i la Serra de Tramuntana". L'exposició s’inaugurarà a les 12 hores i a les 17 hores començarà la jornada tècnica (Sala d’actes del centre cultural de la Misericòrdia. Plaça de l’Hospital, 4. Palma)

 

A les 17.00 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, assisteix al Congrès Nacional de Dislèxia (Hotel Meliá Victoria. Palma)

 

A les 18.00 hores. La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, assisteix a l'acte de celebració del dia de la infància. Un
acte de reconeixement i difusió de diferents programes desenvolupats al Servei de Menors de l'IMAS (Llar d'Ancians. Carrer del General Riera, 115, 07010 Palma)

 

A les 19.00 hores. El president Ensenyat assisteix a la recepción als participants en la “69 Assemblea Nacional de Químics i Enginyers Químics” (Sala de Plens del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

 

A les 20.30 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, assisteix al sopar benèfic a benefici de la Fundació Projecte Jove (Hotel Valaparaíso. Palma)