Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Previsions del Consell (2 d'abril)

02-04-2019 / 00.00 h

Dimarts 2 d'abril

A les 11.00 hores. El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteix a la visita guiada que ofereix Ñaco Fabré a la seva nova proposta expositiva “Univers de Paper”, dins el calendari expositiu del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports 2019 (Centre de Cultura Sa Nostra, carrer de la Concepció, 12, Palma)

A les 11.30 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i el batle de Palma, Antoni Noguera, donen la benvinguda als grups participants al Mallorca World Folk Festival (Plaça Espanya. Palma)

A les 17.30 hores. L'advocat Joan Garcés oferirà una roda de premsa per presentar la conferència "Democràcia, legitimitat, llibertat: una visió internacional" dins del cicle Xerrades al Consell (Sala de premsa del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 18.00 hores. L'advocat Joan Garcés oferirà la conferència "Democràcia, legitimitat, llibertat: una visió internacional" dins del cicle Xerrades al Consell. (Sala de plens del Consell).

¿¿¿¿¿¿¿