Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

null CONVOCATÒRIA: Roda de premsa XI Congrés Internacional de Molinologia

10-10-2018

Dimecres 10 d’Octubre


12:00 Sala de Premsa del Consell, Carrer Palau Reial, 1

El President del Consell, Miquel Ensenyat i la directora Insular de Patrimoni, Kika Coll Presenten el XI Congrés Internacional de Molinologia.

Fa més d’una dècada que el Consell de Mallorca treballa en l’estudi, la conservació, la restauració i la valoració dels molins i de l’enginyeria tradicional de l’illa. A part de continuar la restauració d’elements patrimonials, la Direcció Insular de Patrimoni impulsa la restauració dels molins de vent d'extracció d'aigua del Pla de Sant Jordi, a través d’una convocatòria pública que, a més, inclou la figura de l’apadrinament. Així mateix, ha posat en funcionament la Ruta dels molins de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània.
Des de l’any 1995, l’Associació per a la Conservació i Estudi dels Molins (ACEM) convoca, cada dos anys, un congrés de molinologia. L’any 2003, el Consell de Mallorca en va organitzar el IV Congrés Internacional.

Per tot això, el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports ha considerat que és un bon moment per organitzar l’XI Congrés Internacional de Molinologia, que tindrà lloc a Mallorca entre el 18 i el 20 d’octubre de 2018. El lema vertebrador del Congrés serà «Memòria, arquitectura, enginyeria i futur» i s’estructurarà en tres blocs temàtics:

Notes de premsa

Totes

Enllaços relacionats