Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere CONVOCATÒRIA: Acte central del 10è aniversari de la serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la UNESCO

CONVOCATÒRIA: Acte central del 10è aniversari de la serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la UNESCO

29-06-2021 / 18.45 h

Dimarts 29 de juny

Hora: 18:45 hores

Lloc: Plaça de la Cartoixa, Valldemossa.

 

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada per la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, les vicepresidentes del Consell de Mallorca, Bel Busquets i Aurora Ribot, la resta de consellers executius, i el batle de Valldemossa, Nadal Torres, assisteix a l’acte central de commemoració del 10è aniversari de la serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la UNESCO. L’acte inclourà la interpretació de dues peces musicals per part de la l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

L’esdeveniment es retransmetrà en directe per streaming a la pàgina web i a les xarxes socials del Consell. Podeu accedir-hi al següent enllaç: https://youtu.be/ijAIs3u-lG8.

Es proveirà del senyal institucional de l’acte a totes les televisions i mitjans audiovisuals i online que ho sol•licitin. A la plaça de la Cartoixa s’instal•larà una tarima per als mitjans audiovisuals i també hi haurà un RAC d’àudio a disposició dels mitjans. 

Pregam que els mitjans de comunicació interessats en assistir a l’esdeveniment s’acreditin enviant un correu electrònic a la direcció premsa@conselldemallorca.net amb els noms dels periodistes que cobriran l’esdeveniment.

Notes de premsa

Totes