Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

Vés enrere Els membres del Govern del Consell de Mallorca prenen possessió dels seus càrrecs davant la presidenta Catalina Cladera.

Les vicepresidentes i els set consellers executius han celebrat la primera reunió conjunta de la legislatura després de l’acte protocol·lari.

El nou Govern de Mallorca ha quedat oficialment composat després de la celebració de l’acte protocol·lari de presa de possessió que s’ha celebrat a la avant sala del Saló de Plens del Palau del Consell de Mallorca. Les dues vicepresidentes, Bel Busquets i Aurora Ribot, i els set consellers executius han promès el càrrec, davant la presència de la presidenta de la Institució insular, Catalina Cladera.

A banda de la presidenta, i de les dues vicepresidències, el nou Govern de Mallorca està format per Teresa Suárez, com a Consellera Executiva de presidència; Josep Lluís Colom, Conseller Executiu d’Hisenda i Funció Pública; Javier de Juan, Conseller Executiu de Drets Socials; Maria Antònia Garcias, Consellera Executiva de Territori; Iván Sevillano Miguel, Conseller Executiu de Mobilitat; Jaume Alzamora, Conseller Executiu de Promoció Econòmica i desenvolupament Local; i Andreu Serra, com a Conseller Executiu de Turisme i Esports. Els consellers Alzamora i Colom accedeixen als seus càrrecs com a consellers no electes.

El Govern del Consell de Mallorca ha celebrat la primera reunió de treball en acabar l’acte de presa de possessió. A l’arxiu annex hi trobareu una breu ressenya dels membres del nou Consell Executiu.

Informació relacionada