Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca celebra el Dia del Voluntariat amb tretze entitats solidàries

El Consell de Mallorca celebra el Dia del Voluntariat amb tretze entitats solidàries

(02/12/2023)

El president Llorenç Galmés junt amb el conseller de Presidència, Antoni Fuster, i la directora insular de Joventut i Participació, Alicia Vinaixa, han participat avui a la diada «Celebra el voluntariat»

El Consell de Mallorca ha duit a terme avui la diada ‘Celebra el voluntariat’amb motiu del Dia del Voluntariat que se celebra el proper dimarts, 5 de desembre. Un esdeveniment que ha comptat amb tretze entitats i associacions solidàries que treballen diàriament perquè aquells projectes, que són necessaris per a la millora de la societat en diferents espais, tirin endavant.

Avui horabaixa, Mans Unides, Fundació Ires, Associació Espanyola contra el Càncer, Rana, Atzur, PLAVIB, AFS Intercultura, El Tauler, Càritas,Creu Roja, CaixaBank i Dentistas sobre Ruedas han establert uns punts en els quals els assistents s’han pogut informar sobre la tasca que duen a terme i sobre la manera de participar en els seus projectes de voluntariat.

El president del Consell, Llorenç Galmés, ha volgut agrair la tasca que fan totes les entitats i les ha animat a seguir amb la feina altruista que duen a terme. Per part seva, el conseller de Presidència, Antoni Fuster, s’ha sumat a les paraules del president i ha afegit que són les «persones que hi ha darrere d’aquests projectes solidaris les que ajuden a la societat aportant el seu granet d’arena».
La directora de Joventut i Participació, Alícia Vinaixa, ha conclòs que cal lloar el «treball totalment altruista que duis a terme fins i tot quan el vent us va en contra».

Aquesta diada ha estat amenitzada per la música del cantautor Amulet i del grup de Rella. Així mateix, hi ha hagut una xocolatada per a tots els assistents.

La Diada del Voluntariat ha acabat amb una entrega de siurells a aquestes entitats per la seva participació constant en la millora de les situacions vulnerables que viuen diferents col·lectius de la societat.