Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Els Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social es varen crear al 2018 amb l’objectiu de reconèixer les accions que es duen a terme a les empreses que serveixen d’exemple a altres entitats. És a dir, premiar una pràctica que sigui referent i inspiradora dins del context de la responsabilitat social.

La responsabilitat social de l’empresa consisteix en integrar voluntàriament, en el seu model de govern i gestió, les preocupacions socials, laborals, ambientals, de direcció transparent i de respecte als drets humans. Aquesta responsabilitat sorgeix de la relació i del diàleg, i de la satisfacció de les demandes dels seus grups d’interès. Es responsabilitzen, així, de les conseqüències i dels impactes que deriven de les seves accions.

L’Administració pública té la responsabilitat d’involucrar-s’hi i d’assumir un paper més actiu a través de la combinació de polítiques d’incentivació i de promoció. Per això, el Consell de Mallorca va decidir crear els Premis a les Pràctiques Exemplars en Responsabilitat Social amb la idea de ressaltar, impulsar, reconèixer i promoure iniciatives concretes que serveixin d'exemple per al teixit empresarial de Mallorca que són, d’altra banda, indispensables per enfortir-se i adaptar-se als nous entorns econòmics.

Exemples inspiradors

Enllaços relacionats