Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Per què és necessari?

La violència mascliste és un greu atemptat contra la dignitat i la llibertat de les dones. Sens dubte, aquesta és una de les problemàtiques socials més greus a la qual fa front la nostra societat i la que més reptes planteja per a les polítiques públiques.

És important sumar tots els esforços i reconèixer també les aportacions que les diferents institucions i la societat civil han fet, i continuen fent, per assolir aquest objectiu comú.

Qui l'impulsa i amb qui?

Impulsa

El Consell de Mallorca considera prioritari impulsar polítiques integrals per abordar la violència masclista i per aconseguir la sensibilització, la prevenció, la detecció i l’eradicació de les situacions de violència cap a les dones.

Aquesta estratègia de col·laboració del Consell de Mallorca amb la societat civil i les dones i els homes en conjunt per fer front de forma més eficaç a aquesta xacra social, la conforma qualsevol institució i entitat de la ciutadania de Mallorca -feminista, veïnal, cultural, educativa, juvenil, professional, sindical, política, de col·legi professional o de mitjans de comunicació- que hi vulgueu participar.

Com es durà a terme?

Amb la signatura del Pacte es fa públic i s'explicita el compromís tant de les entitats com de les dones i els homes a títol individual i de les institucions. Els signants ens faran arribar les actuacions impulsades anualment. Una Comissió de tretze persones expertes vetllarà per l'execució d'aquestes accions i les avaluarà. 

Signatura

Documents relacionats